|
Witam, moja mama ma niebawem 50te urodziny, a ja się zastanawiam, co mógłbym jej kupić w związku z jej świętem. Nie mam pojęcia, a nie chciałbym kupować czekoladek i kwiatów. Macie może jakieś pomysły. /michal85
|
2013-02-14 15:37:35
|
|
|
|
Co Twoja mama lubi robić, czym się zajmuje? Łatwiej będzie kupić jej prezent jak poznamy jej upodobania. /Albercik
|
2013-02-15 11:29:48
|
|
Moja mama pracuje w sekretariacie w szkole. W wolnym czasie zajmuje się domem, ciężko stwierdzić, co konkretnie lubi. Mama jak mama. /michal85
|
2013-02-15 15:23:28
|
|
Może dobierzesz cos do jej ubioru. Może jakaś elegancka koszula? Żakiet? Albo pióro? W każdym razie ja bym postawiła na zupełnie co innego. Mianowicie jak każda kobieta pewnie i ona lubi biżuterie, więc spójrz na to: http://marable.pl/DODATKI/BIZUTERIA/
Mają kilka fajnych bransolet, naszyjników, broszek w dobrych cenach. /kawuel
|
2013-02-18 13:10:55
|
|
Dzięki za namiar, właśnie oglądam Twoją stronę, którą rekomendowałaś. Póki co wydaje się ok. Prawdopodobnie skorzystam z którejś opcji. /michal85
|
2013-02-19 12:25:22
|
|
Ja również myślę, że biżuteria będzie fajną opcją. Zaobserwuj co Twoja mama nosi najczęściej. Czy są to kolczyki, bransoletki, naszyjnik. I właśnie w tego typu rzecz zainwestuj. /spaghetti
|
2013-02-21 07:52:46
|
|
Ja z siostrą za to na urodziny naszej mamy zrobiliśmy fotoksiążkę z jej zdjęciami wzorując się na tej http://fotobistro.pl/zycie-jest-piekne mama była bardzo zadowolona, więc prezent był jak najbardziej trafiony :) /Trefik
|
2013-03-14 09:03:43
|
|
Moja mama dostała ode mnie na urodziny zestaw kosmetyków dla skóry 50+ Soraya Art & Diamonds. Jeżeli nie znasz się na kosmetykach, to podaję ci gotowy bardzo fajny zestaw:
krem na dzień poprawiający koloryt skóry,
odmładzający krem na noc,
naprawcze serum wygładzające.
Prezent praktyczny i bardzo ładnie wyglądający - moja mama była zachwycona wyglądem słoiczka z kremem :)
Kosmetyki są dobrej jakości i zawierają w sobie diamentowy pył, co dodaje im wartości i klasy ;) /ala_benjamin
|
2013-06-10 15:40:21
|
|
Jeśli jesteśmy w temacie kosmetykowych prezentów, to może zamiast kremów przeciwzmarszczkowych, coś do ciała. Ja kupiłam mojej mamie na urodziny perfumowany krem anti-ageing do ciała Passione Body od Dermiki. Mama była zachwycona, bo to kosmetyk z nieco wyższej półki, więc sama by go sobie pewnie nie kupiła :) /beataaa
|
2013-07-15 01:48:24
|